Actueel

Overname Tonnaer

Met ingang van maandag 14 oktober 2019 neemt Weemen de activiteiten van Tonnaer in Kelpen-Oler over. Door deze stap breidt Weemen haar activiteiten uit naar Midden- en Zuid-Limburg.

Bijna was het over en sluiten geweest voor drukkerij-uitgeverij Tonnaer, na bijna 135 jaar actief te zijn geweest in de grafische sector. In september sprak de rechtbank in Roermond het faillissement uit. Met de hulp van Weemen kan nu echter een doorstart worden gemaakt. “We zijn goede bekenden van elkaar”, zegt Twan Weemen. “Door onze krachten en kennis te bundelen maken we een flinke stap qua slagkracht. Niet alleen als familiebedrijven passen we perfect bij elkaar, ook onze diensten liggen mooi in elkaars verlengde.”

De overname van Tonnaer past helemaal in het groeiplaatje dat Weemen voor ogen heeft. Twan Weemen: “Door de overname breiden we onze activiteiten nu uit naar Midden- en Zuid-Limburg en kunnen we onze gewenste omzetgroei gaan realiseren. Niet alleen voor Weemen heeft de synergie voordelen. Ook de klanten van Tonnaer kunnen straks profiteren van ons totaalpakket op het vlak van on- en offline communicatie.”

Tips en leuke acties in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief