Collega in beeld

Collega Anouk in beeld

Even voorstellen

"Mijn naam is Anouk Lamers en voor mijn afstudeerstage van de opleiding Commerciële Economie aan Avans Hogeschool ben ik bij Weemen terechtgekomen, waar ik mijn stage succesvol heb afgerond. Na mijn stage besloot ik verder te studeren aan Tilburg University. Ondanks mijn studie bleef ik actief bij Weemen als marketing- en communicatiemedewerker. Inmiddels werk ik hier fulltime, met veel plezier."

Collega Anouk in beeld

Werk en studeren combineren

"Tijdens mijn afstudeerstage bij Weemen ben ik niet alleen bezig geweest met mijn afstudeeronderzoek, maar heb ik ook actief deelgenomen aan verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. Hierdoor kreeg ik een dieper inzicht in zowel de organisatie als mijn vakgebied, Marketing & Communicatie. Na mijn stage ben ik bij Weemen blijven werken, waar mijn takenpakket meer gevarieerd werd. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheden en kon geleidelijk aan taken van collega’s overnemen. De diversiteit in mijn werk en de groeiende eigen verantwoordelijkheid maken werken bij Weemen zowel leuk als uitdagend! Wat het extra prettig maakte, was dat ik deze baan kon combineren met mijn dubbele master aan Tilburg University. Wanneer ik het druk had met mijn studie, kon ik iets minder werken. Op momenten dat ik meer tijd had, kon ik juist meer werken. De flexibiliteit die ze boden was superfijn.”

Collega Anouk in beeld

Betrokken organisatie

“Wat Weemen uniek maakt als werkgever? Ze betrekken hun medewerkers bij belangrijke beslissingen. Bijvoorbeeld in 2021 begon de directie van Weemen aan een traject om de strategische koers voor 2023 te bepalen, waarbij medewerkers actief betrokken werden. Momenteel werken we in teams aan de uitvoering van dit strategische plan. Het is opvallend hoe Weemen haar medewerkers zo nauw betrekt bij de strategie en het beleid van de organisatie. Het is een uitdaging, maar tegelijkertijd ontzettend interessant om hieraan bij te dragen.”

Collega Anouk in beeld

Buddy

“Meteen vanaf het eerste moment merkte ik dat iedereen open stond om mij te helpen. Ik voelde me vrij om overal vragen over te stellen. Toen ik net begon bij Weemen heb ik bij verschillende collega’s meegekeken naar hun taken. Dit gaf me een beter inzicht in de verschillende functies binnen Weemen. Gedurende mijn stage had ik een soort 'buddy', Amanda. Met haar kon ik altijd sparren als ik vastliep. Dit heeft me enorm geholpen destijds. Nu werken we nog steeds veel samen; het voelt echt als een team.”

Collega Anouk in beeld

Aanbeveling

"Weemen is erg betrokken bij je afstudeerplan en daarom zou ik deze mooie organisatie ook aan iedereen aanraden als stageplek. Het plan dat je schrijft beland niet zomeer ergens achter in de kast. Weemen gaat serieus om met je advies en wil daar ook mee aan de slag gaan. Dit motiveerde me extra om iets kwalitatiefs neer te zetten. Bovendien stimuleert Weemen je persoonlijke groei. Als je iets nieuws wilt leren, hoef je dat alleen maar aan te geven, en dat is (bijna) altijd mogelijk. Kortom, mijn stage bij Weemen was zeer positief! En nog steeds, inmiddels 3 jaar verder, voel ik me hier erg op mijn plek!"

Collega Anouk in beeld

Wil jij net als Anouk stage komen lopen bij ons en doorgroeien binnen onze organisatie? 

Wij zijn een plek waar je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We staan open voor nieuwe ideeën en hechten veel waarde aan jouw input. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij onze family of impressioneers als stagiair(e)? Stuur dan een e-mail naar pz@weemen.nl en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Stuur een mail

Tips en leuke acties in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief