Collega in beeld

Collega Remon in beeld

Even voorstellen

"Hey! Mijn naam is Remon en ik werk inmiddels al meer dan veertien jaar bij Weemen in de binderij. Het drukwerk van klanten komt als laatste stop in de binderij terecht. Hier zorgen we ervoor dat het drukwerk wordt afgewerkt. Ik ben bij Weemen terechtgekomen toen Weemen het vorige bedrijf waar ik werkte overnam. Nog steeds werk ik hier elke dag met veel plezier."

Collega Remon in beeld

Variatie in mijn werk

"Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd. ’s Ochtends starten we met het bekijken van de planning en verdelen we het werk binnen het team. Iedereen in het team heeft zijn eigen specialiteit. Vaak sta ik bij de snijmachine, maar we vinden het ook leuk om af en toe onderling af te wisselen van werkzaamheden. Zo is iedere dag weer anders."

Collega Remon in beeld

Trots op ons werk

"Als team vinden we het erg belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Alles moet er netjes en verzorgd uit zien. Op het einde van de dag kan ik dan trots zijn als we alle producten hebben afgeleverd zoals de klant daarom heeft gevraagd. Natuurlijk is het wel eens hectisch in de binderij, maar uiteindelijk krijgen we het samen toch altijd weer voor elkaar om alles netjes en op tijd te versturen naar de klanten."

Topsfeer op de werkvloer

"De werksfeer is echt super. We kunnen met elkaar lachen, we luisteren naar elkaar en kunnen ook fijn en hard werken met elkaar. Iedereen is bereid om voor elkaar een stapje extra te zetten. De personeelsfeestjes die regelmatig georganiseerd worden zijn ook erg gezellig. Dan kan ik ook weer lekker bijpraten met mijn collega’s van andere vestigingen."

Collega Remon in beeld

Maak kennis met onze andere collega's!

Mensen maken het bedrijf. Daar zijn we ons bij Weemen maar al te goed van bewust. We zijn dan ook trots op onze collega’s en stellen ze graag aan je voor!

Tips en leuke acties in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief